FODRÁSZAT KOZMETIKA 3D MŰSZEMPILLA MŰKÖRÖMÉPÍTÉS PEDIKÜR MANIKÜR MASSZÁZS SÓFÜRDŐ SÓSZOBA
Angie Szépségszalon
3D Műszempilla

A 3D műszempillák előnyei

Gyönyörű, dús hatású szempillák akár 4-6 hétigt! Teljesen természetes hatású, akár a valódi szempilla. Viselése kényelmes - víz-, könny- és izzadtságálló. Nem károsítja a saját szempillákat. Különböző hosszúságban és vastagságban, profilban kapható, akár díszíthető Swarovski kristályokkal is.

Hogyan érkezz 3D szempilla hosszabbításra?

Felhelyezés előtt 48 órával már ne használj szempillaspirált. Ha világosak a szempilláid, a kontraszt elkerülése érdekében festesd be őket 2-3 nappal a műszempilla felhelyezése előtt . Smink nélkül érkezz, ha kontaktlencsét hordasz, ne használd a műszempilla felhelyezés alatt. Sminktetoválás után 1 hónappal lehet szempilla hosszabbítást készíteni.

A 3D szempilla felhelyezésének menete

A felhelyezés kb 2 órát vesz igénybe, ez idő alatt halk zenére kényelmesen relaxálhatsz. Első lépésként megbeszéljük, és egyeztetjük a pillák hosszúságát és vastagságát az eredeti pilláinak hosszát és minőségét figyelembe véve. Több féle méretű pillák állnak rendelkezésre, ezek közül választjuk ki az igényeknek és a lehetőségeknek legoptimálisabban megfelelőt. A legtermészetesebb hatás érdekében 3 méretet kombinálok. Egy Q10 hatóanyag tartalmú zselés szemalátét párnával kerül rögzítésre az alsó szempillasor, hogy az építés során az alsó szálak ne tapadjanak össze a felsőkkel. Majd a saját szempillák külön erre a célra kifejlesztett folyadékkal történő tisztítása következik. Ez egy elengedhetetlen lépés, mert ez biztosítja, hogy a szempillák zsírtalanok és mindenféle szennyeződéstől mentesek legyenek a lehető legtökéletesebb tapadás elérése érdekében. Ezután következik a szempillaszálak egyenkénti felragasztása, mely fekete színű 3D szempillaragasztóval történik. A ragasztó teljesen hypoallergén, a legérzékenyebb szemű, esetenként allergiás vendégeknél sem okoz semmiféle irritációt. A felhelyezésre kerülő pillák száma szemenként változhat, a saját szempillák számától függően.

Figyelem!

Ha a bárhol felrakott pilláiddal nem vagy elégedett, semmiképp sem kezd el magad leszedegetni, mert kihúzhatod vele a saját pilláidat és csak több hónapos regenerálódás után nőnek vissza! Ebben az esetben kérd a szakszerű leoldását!?

A 3D szempilla tartóssága, élettartama

Az emberi szempilla természetes kicserélődése egyénenként változhat, de a megújulás kb. 2 havonta fokozatosan történik. ?Azaz egy újonnan kibújt szempilla kb. 2 hónap alatt éri el teljes hosszúságát, majd kihullik. Ezért előfordulhat, hogy pár szál műszempilla a saját szállal együtt kihullhat.? Így a még növekedési szakaszban levő saját szempillákra igyekszünk felragasztani a 3D szempillát, hogy tartósabb eredményt kapjunk. Első felhelyezés után legkésőbb 2 hét múlva a leesett szálakat célszerű pótolni.? A ragasztás a tapasztalatok szerint nem károsítja a saját szempillákat, de megelőző jelleggel 2 teljes felhelyezés után érdemes 4 hétig legalább pihentetni a szempillánkat.

Utóápolási tanácsok

  • 2 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat?
  • Ne szaunázz 48 órán belül?
  • Ne göndörítsd a szempilláit
  • Ne használj vízálló szempillaspirál
  • Óvatosan használjuk a zsíros arc és szemránckrémeket, mert minden olajos készítmény oldja a ragasztást!

    Ahhoz, hogy a szempillád mindig szép maradjon, 2-4 hetente (szempilla természetes kihullási ritmusától függően) töltésre van szükség. A töltés folyamata kb. 1,5-2 óra (attól függően, hogy hány hét telt el az utolsó felhelyezés óta, illetve milyen állapotban vannak a pillák)

  • ANGIE SZÉPSÉGSZALON * 2800 TATABÁNYA, Győri út 8. Fsz./2. * e-mail info@angienails.hu