FODRÁSZAT KOZMETIKA 3D MŰSZEMPILLA MŰKÖRÖMÉPÍTÉS PEDIKÜR MANIKÜR MASSZÁZS SÓFÜRDŐ SÓSZOBA
Angie Szépségszalon
Sószoba

Antibiotikum helyett válassza a természetes megoldást!

A sótéglából készült és megvilágított helyiségben a só gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A himalájai sóbarlangban a sópárával telített levegő csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatát, melynek következtében szabaddá válnak a légutak. Akut felsőlégúti megbetegedések esetén segíti a légutakban lerakódott váladék felszabadulását. Enyhe megfázásos panaszok előfordulásakor megakadályozza a betegség progresszióját, mivel antibakteriális és antivirális jellegénél fogva csökkenti a felülfertőződés esélyét.

Természetes antihisztamin hatású anyagként az allergiás betegeknél csökkenti az irritációt, mérsékelve a reaktív gyulladásos folyamatokat. A só gyulladáscsökkentő hatással van mind ízületi gyulladásokra, mind bőrproblémákra: ekcémára, pikkelysömörre, stb. A megvilágított sótéglafal színterápiája kedvező hatással van a lelki eredetű problémákra, depresszióra, stresszre, gyermekek hiperaktivitására.

Regenerálódás és megelőzés

Különlegesen elegáns és egészséges környezetben pihenjen és regenerálódjon!
A sóterápia megelőzés céljából és immunerősítőként is ajánlatos, de főleg a következő betegségek kezelésére hasznos: asztma, krupp, pollenallergia (szénanátha), légúti fertőzések, arcüreggyulladás, bőrproblémák (neurodermitisz, ekcéma, pikkelysömör), alvászavar, stressz.

Sóterápia

A sóterápia vagy sószoba használata ellenjavalt fertőzéses betegségek, kezeletlen szív- és érrendszeri betegségek vagy magas vérnyomás esetében. Ha dohányzol, vagy szmogos nagyvárosban élsz, akkor a rendszeres sóterápiával enyhítheted a tüdődet ért szennyeződés káros hatásait. A különleges eljárás a leglátványosabb javulást az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél produkálja, de rengeteget segít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás, a hörghurut és egyéb gyulladásos légúti betegségek kezelésében is. Ráadásul - a gyógyszerekkel ellentétben - még mellékhatások sincsenek. Nem véletlen, hogy egyre gyakrabban építenek sófalat az óvodákban: nagyon sok az asztmás és allergiás kisgyermek.

A só amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a slejm felszakításában, felbontja és meglágyítja a nyálkát a tüdőben. A sószoba rendszeres használata enyhíti a koncentrációs és alvászavarokat, melyek egyenes következményei a stresszes életvitelnek. A só antibakteriális hatásának köszönhetően a problémás bőrbetegségek tüneteinek kezelésében is segít, de vízmegkötő hatása a hajat és a bőrt is hidratálja.

ANGIE SZÉPSÉGSZALON * 2800 TATABÁNYA, Győri út 8. Fsz./2. * e-mail info@angienails.hu